¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Empat amb poc joc al Xoperal

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Empat amb poc joc al Xoperal Empty Empat amb poc joc al Xoperal Dl Set 17, 2012 4:36 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Empat amb poc joc al Xoperal Tremp10
Imatge extreta de facebook.com

Empat que es podria considerar just entre el Alcarràs i el Tremp (1-1) en un partit no massa vistós i on s'abusava de la pilota llarga.

Els primers minuts, eren de clar domini local, però poc a poc el Tremp es va anar posicionant al camp i aconseguien arribar amb més perill que els locals, però al minut 41 Pasanau inaugurava el marcador pels locals transformant un penal clar sobre ell.
A la represa, els blaus no semblaven voler la possessió de la pilota encara que el Tremp mai va dominar el partit. Una falta al pic de l'àrea que va refusar el porter local Roger, va propiciar una serie de rebots que va acabar amb la pilota al fons de la xarxa, posant les taules al marcador

Empat final que col·loca al conjunt de "Pichi" Martinez, amb 4 punts després de dues jornades situats a la 5a posició, molt millor començament de temporada que la temporada passada