¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1El derbi acaba en empat Empty El derbi acaba en empat Ds Mar 26, 2011 3:43 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

El derbi lleidatà entre el Cervera i l’Alcarràs va acabar en taules(1-1).Va ser un partit jugat de poder a poder, entre dos equips que pugnen per ficar-se entre els sis primers de la classificació. D’aquí que, en algunes fases, sobretot a la segona meitat, hi hagués una mica de cautela per part de tots dos, ja que ningú volia quedar-se sense puntuar. El començament, tot i això, va ser elèctric i inesperat. No havia transcorregut ni un minut de joc quan l’Alcarràs va aconseguir avançar-se en elmarcador (0-1). L’autor del gol va ser Dani, que va sorprendre la defensa i el por-ter Amores d’un fort xut. El Cervera va tardar una mica a sobreposar-se, prou perquè el conjunt del Segrià aconseguís generar
un parell d’ocasions més, totes dos d’un endollat Dani. La primera (13’), a passada de Grau, i la segona (17’), de Juanjo. Llavors, Amores ja estava alerta i va parar les dos rematades. La primera arribada amb cert perill del conjunt de la Segarra va ser d’Allué al minut 25. Estava sent una primera part plena de vitalitat i intensitat. Els dos equips buscaven el gol i es tractaven de tu a tu.Abans d’arribar al descans (38’), el defensa Robinat va pujar a rematar un
córner i va encertar per restablir la igualada (1-1). Un gol molt important per a un Cervera que havia passat permoments molt crítics.Aixecava el partit amb una precisa rematada de cap a pilota aturada i el temperava fins a arribar als vestidors.

A la segona meitat, l’Alcarràs semblava desunflar-se. El ritmemarcat pels locals va desbordar els visitants.No obstant, cap dels dos va voler arriscar massa. Era temps de no cometre errors i de pensar en la classificació.Tant l’Alcarràs com el Cervera afronten el tram decisiu de la temporada amb les opcions intactes. Els del Segrià són sisens i a un punt, en la setena posició, hi ha els de la Segarra. Per aquest motiu, a la represa va primar el joc tàctic i l’ordre defensiu. Les ocasions,
d’aquesta manera, van ser escasses i poc clares. Només cal
destacar un possible penal sobre el local Jonny al minut 75, que el col·legiat no va veure, i un xut del visitant Robert que
se’n va anar lleugerament desviat. Finalment, els dos equips van donar per bo l’empat, ja que els manté en la línia òptima per poder aconseguir els seus objectius.
En la pròxima jornada, l’Alcarràs rebrà el Pubilla Cases, un rival també molt perillós, que està a cinc punts.