Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Empat amb mal sabor de boca

4 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Empat amb mal sabor de boca   Empty Empat amb mal sabor de boca Dg Set 26, 2010 1:02 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Tot i aconseguir un punt sobre un dels, “a priori”, favorits pel ascens, després del partit d’ahir queda un sabor agredolç ja que tot i aconseguir una avantatge de dos gols, a la segona part l’equip alcarrassí es va veure superat per un equip que donava mostres de estar millor físicament.

La primera part no podia començar millor, quant encara no s’havia arribat al minut deu, Gilart aconsegueix fer el primer gol d’una assistència des de la banda de Molló, i uns minuts més tard Estrella engalta un xut des de la frontal de l’area que vota davant del porter visitant i acaba al fons de la xarxa. Amb aquesta avantatge els homes de Palau van cedir més terreny tot i que el Cervià Garrigues no arribava amb perill a la porteria de Miquel.

En la segona part l’equip visitant agafaria les regnes del partit fabricant ocasions més que clares, algunes sense fruit però en deu minuts aproximadament van empatar el partit. Els blaus van denotar el desgast físic durant aquesta segona part i no aconseguien crear perill fins al gol de l’empat visitant, ja que el Cervià Garrigues estava bolcat a l’atac i deixava forats a la defensa que tot hi aprofitar-los no es van materialitzar en gols.
Al final, l’Alcarràs va tenir que demanar l’hora ja que el Cervià va tenir dos ocasions al temps de descompte per haver donat la volta al marcador.

Així doncs el primer partit i el primer punt aconseguit per un equip que pot donar molt més i és situarà quant es juguin tots els partits d’aquesta jornada a la zona mitja de la taula. A partir de dimarts l’equip es centrarà en el pròxim partit que serà contra l’equip anomenat Amistad Euro-americana, que juga els seus partits al Mpal de Mangraners, un rival asequible sobre els papers però que no es podrà guanyar sense esforç i treball

2Empat amb mal sabor de boca   Empty Re: Empat amb mal sabor de boca Dg Set 26, 2010 1:11 pm

Lluna

Lluna
Col·laborador

Moltbe estic d'acord en el partit d'air.

els hi falta molt esforç fisic pero ho van fer molt be amb els 2 gols!

endavan Alcarras B, a treballar!

m@rcel

m@rcel

Va ser una llastima que ens marquesin dos gols a la segona part però s'ha de dir que ells van apretar mes a la segona i nosaltres ens vam desordenar entre linies i mira al final 2-2 resultat que no es bo però tampoc dolent ara toca pensar amb lo proxim.

4Empat amb mal sabor de boca   Empty Re: Empat amb mal sabor de boca Dl Set 27, 2010 5:09 pm