1PB Alcarràs 4 Torres 2 Empty PB Alcarràs 4 Torres 2 Dt Set 18, 2007 10:05 pm

PB Alcarràs 4 Torres 2 Casa_futboL+009
Tercer gol

PB Alcarràs 4 Torres 2 Casa_futboL+007
Jugada del 4-2

La Penya Barcelonista d' Alcarràs va guanyar el primer partit de lliga de la Tercera Territorial, davant d'un nou Torres de Segre.
La primera meitat del partit, va estar dominada per l' equip local, que amb un gol del millor jugador del partit (Juanele), va saber aprofitar la millor posició en el camp.

Ja en el segon temps, el Torres va inquietar molt més a un Alcarràs, cansat i mancat de ritme, a hores d'ara de la temporada, aconseguint en dos errors infantils de la defensa local col·locar l'1-2 al seu favor.

A partir d' aquest moment, aparegue l'oportunisme i les bones maneres de Juanele, jove jugador i de gran projecció, que va fer 3 nous gols a l'equip visitant, per deixar el marcador en el resultat final de 4-2.

Enhorabona a la Penya i que segueixi per aquest camí, i al seu jugador Juanele, que amb les quatre dianes ja es el màxim golejador de la categoria.

Extret de morenin69-deportesalcarras.blogspot.com

2PB Alcarràs 4 Torres 2 Empty Re: PB Alcarràs 4 Torres 2 Dt Set 18, 2007 10:29 pm

Tucho escrigué:Pels 4 gols juanele avui li an fet una entrevista al 99.2

A quina hora??? no le sentit mai, de que va??? També vas dir que van entrevistar al entrenador del Alcarràs, no??

4PB Alcarràs 4 Torres 2 Empty Re: PB Alcarràs 4 Torres 2 Dc Set 19, 2007 12:10 am