Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Derrotat amb ràbia i polèmica

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Derrotat amb ràbia i polèmica Empty Derrotat amb ràbia i polèmica Dl Nov 12, 2012 5:12 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Derrotat amb ràbia i polèmica Organy12

L'Alcarràs va ser derrotat aquest cap de setmana a casa del líder, l'Alpicat, amb un matx molt intents, on els nombrosos aficionats visitants que es van desplaçar van poder veure com el capdavanter de la classificació va haver de fer un gol polèmic al tram final de partit, quan els blaus van haver de estar 35 minuts amb un home menys.

El partit començava amb molt respecte per part dels dos equips. La possessió era molt repartida, tot i que les ocasions clares van ser pels alcarrassins en aquesta primera meitat, però el marcador no es va moure.
A la represa el partit pintava molt similar a la primera meitat, però el jugador del Alcarràs Arcas va ser expulsat en rebre la segona groga al minut 55. Amb la inferioritat numèrica, l'Alcarràs va aconseguir fer mal practicant un joc més directe, però al minut 83, Gomà va marcar pels locals un gol que va ser molt protestat pels jugadors alcarrassins ja que semblava que el fora de joc era clar.