Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Derrotat contra un EFAC molt efectiu i primitiu

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Derrotat contra un EFAC molt efectiu i primitiu Almace10

El FC Alcarràs va perdre (1-3) el duel per la segona plaça davant d'un EFAC Almacelles que es va avançar molt aviat, i que va aprofitar les seves poques arribades amb perill a la porteria local.
Ni molt menys es podria dir que va ser un resultat just, però els gols de jugada de estratègia van decantar la balança cap al conjunt visitant.

El primer corner visitant es produïa al minut 1, i va ser el que va provocar el primer gol del Almacelles, des d'aquest minut, l'Almacelles va endarrerir línies i conservant el gol d'avantatge. L'Alcarràs no va abaixar els braços i intentava imposar el seu futbol però la defensa visitant s'encarregava de dissoldre qualsevol atac, mentre que l'únic que feien els almacellencs era buscar el cap de Ismael, un central reconvertit en davanter. Abans del descans l'EFAC augmentava distàncies en el segon xut a porta amb el segon gol obra de Montalvan (41'), fruit d'un llançament de banda.
A la represa, l'Alcarràs va imposar el seu joc ofensiu, d'atac i toc que ens te acostumats, i al 54' Juanele que sortia al descans, retallava distàncies pels locals. L'Almacelles és limitava a sortir a la contra, i semblava que amb les continues ocasions del Alcarràs s'arribaria a l'empat d'un moment a l'altre. Però els blaus es van quedar amb 10 després de l'expulsió de Dolcet (79'), i amb l'Alcarràs llençat a l'atac els visitants van fer el tercer i últim del partit (88').