Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Derrota amb molt bones sensacions

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Derrota amb molt bones sensacions Empty Derrota amb molt bones sensacions Dg Gen 22, 2012 6:12 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Derrota amb molt bones sensacions Balagu10
Foto de J.A. Moreno

L'Alcarràs B va perdre aquest dissabte de festa major per 2-5 contra el Balaguer B en un gran partit en que els errors van condemnar als blaus en la primera part, i tot oferir una gran segona part la diferència de gols va fer impossible la remuntada.

Una agradable tarda feia al Municipal d'Alcarràs, en el que els homes de Palau perdeien per un contundent 0-4 al descans. Tot i que els blaus no van jugar malament, la contundència del Balaguer va fer pagar car els errors.
La millora va ser claríssima en la segona meitat, on els locals arribaven a practicar un futbol de toc i atac rapit per les bandes que en alguns moments es podia haver pensat en la remuntada, però potser els gols van arribar un pel tar (69' i 71'), abans del xiulet final, amb l'Alcarràs bolcat a l'atac, el Balaguer va marcar el cinquè a plaer.

Una altra derrota dels homes de Palau, però aquest cop amb sensacions positives, després del bany de joc donat a la segona part al segon classificat i que sobretot l'equip a tornat a veure porta desprès de quatre jornades sense fer-ho.

La setmana vinent es torna a jugar a casa aquest cop contra el Vilanova de la Barca a les 16:00h un horari més acord en l'època de l'any, i l'Alcarràs intentarà començar la segona volta amb nous aires i intentant sumant partit a partit els punts necessaris per allunyar-se de la zona perillosa.