Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

L’Alcarràs B, tot i les nombroses baixes, va guanyar plàcidament a un Torregrossa que només va poder plantar cara als locals durant els primers 45 minuts, ja que en la segona part va ser total i absoluta pels blaus. Amb les absències de Jonathan, i Albert, i la mala sort de Eros, els golejadors del partit van ser jugadors inèdits com Xavi Diaby, Clarisó i Àngel, que tots tres feien tot just el seu primer gol a la lliga.

Generalment, en la primera part, va ser un partit bastant ensopit on les ocasions eren molt escasses, tot i això Xavi Diaby avançava als locals pocs minuts després de l’inici del partit.
A la segona part, els homes de Palau es van esperonar van poder dominar el partit de dalt a baix, provocant força ocasions a l’àrea visitant que no es van traduir amb premi. Els canvis que va fer Mario Palau en aquest segon període no podien ser més encertats, ja que Àngel, que entrava per Joel García, va fer el gol de la tranquil•litat, i uns minuts després Clarisó, en la seva primera jugada del partit, el va sentenciar fent el 3-0 definitiu

Els alcarrassins continuen a un punt dels desitjats llocs d’ascens, però l’empat del Cervià en la seva visita davant l’AEM (2-2) fa que el pròxim partit, entre els blaus i el Cervià sigui clau, ja que en cas de victòria alcarrassina, els blau passarien a formar part dels llocs d’ascens