Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Els tres punts es queden a casa

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Els tres punts es queden a casa Empty Els tres punts es queden a casa Dg Nov 21, 2010 2:51 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Imatge d'axiu (foto de J.A. Moreno)

L’Alcarràs B no va fallar ahir davant d’un rival d’entitat com és l’Alguaire, en un partit en el que generalment el va dominar durant els 90 minuts. Amb els dos gols primerencs dels blaus es va facilitar la feina en un partit que es presentava amb moltes baixes i per tant amb dues novetats a la convocatòria procedents del primer equip però amb fitxa del Alcarràs B, un d’aquest era l’alcarrassí Sergi Gilart.

Amb tantes baixes, Mario Palau es veia obligat a donar entrada a altres jugadors poc habituals al 11 inicial però igualment vàlids per l’equip, com van ser Joel Garcia, Hector Lladó i Jordi Paris.
La primera part no podia començar de millor forma, en 7 minuts l’Alcarràs ja havia encarrilat el partit amb dos gols, un de Eros i un altre de Hector. A partir d’aquí, els blaus dominaven el partit amb calma i arribant a la porteria visitant. L’àrbitre anul•lava dos gols blaus, tots dos per presumptes faltes a dins l’àrea. L’Alguaire poca cosa deia sobre el camp, sobretot per la contundència que mostraven David Caminal i Ivan Lara en defensa generalment durant els 90 minuts.

A la segona part les ocasions del Alcarràs arribaven amb comptagotes tot i que aquestes eren amb bastanta claredat. Per contra l’Alguaire en algunes fases del partit semblava decidit a marcar, però tant sols va poder trencar la muralla dels locals amb una falta que llençava ràpidament quant Miquel estava col•locant la barrera (60’). Abans però, Hector aconseguia fer el 3-0 després de rebre una pilota rebotada d’un corner que ell mateix havia llençat, obtenint així el seu premi particular amb dos gols després de fer un bon partit.

Una victòria important que cada cop va apròximant més a l’equip caps als llocs capdavanters. A l’espera dels resultats de l’Aitona, l’Almacelles i l’AEM per veure quin d’ells defallirà aquesta jornada per poder-los passar davant a la classificació.
La setmana que ve tocarà jugar contra un equip el qual molts el qualifiquen com el millor equip de la temporada amb diferència. Es tracta de l’Almacelles B que aquest any s’ha reforçat amb un bon nombre de jugadors del primer equip.