Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

L'Alcarràs perd fora tot hi aconseguir marcar 3 gols

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs va jugar amb el segon equipament aquest cap de setmana

Els reusencs manaven al descans per 2-1, però els gols de Blas i Gallego han estat claus després que els lleidatans arribessin a empatar a dos. Toni Oruj, l’entrenador local, ha seguit el partit des de la banda.

Sense el tècnic Toni Oruj, que estava a la banda sancionat per cinc partits pel succeït al final del partit de la jornada anterior, i sense els jugadors Figueras –dos encontres de sanció- i Valentín –un encontre-, el Reddis ha intentat dissimular aquestes baixes jugant més compactat i el cert és que els seus substituts han realitzat molt bé la seva feina. Saddik, per exemple, ha anotat el primer gol de penal i ha marcat el segon en només 26 minuts de partits, deixant el partit encarat tot i el gol lleidatà de penal abans del descans (2-1).

Però on més desorientat s’ha vist al conjunt blanc-i-blau ha estat a l’inici del segon període, ja que l’Alcarràs, sense fer massa cosa, ha aconseguit empatar mitjançant Olea. El Reddis, que ha estat dirigit per Iker Urraka –segon entrenador de l’equip- amb la companyia del mateix Toni Oruj des de darrera de la tanca de delimitació del camp-, ha hagut de tornar a arrencar, però llavors és quan Blas ha aparegut per demostrar la seva astúcia i fer el 3-2. I en el 80’, Gallego, que ha sortit en el segon període, ha sentenciat amb el 4-2. El triomf ja no s’escaparia malgrat que l’Alcarràs hagi fet el 4-3 de falta directa fregant el temps reglamentari.