¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Debut sense gols de la manyana tv

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Debut sense gols de la manyana tv Empty Debut sense gols de la manyana tv Ds Feb 16, 2008 10:24 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Debut sense gols de la manyana tv Dscn1022

L'Alcarràs ha empatat a 0 contra el Sanfeliuenc en el primer partit que la Manyana tv retransmetia al nostre camp (demà a les 12 del migida i a les 9 de la nit es podrà veure).

El partit ha sigut ensopit sobretot a la primera part on una rematada de cap de Mercade al minut 22 ha sigut la primera ocasió dels locasls. Els visitants s'haurien pogut avançar també en una gran parada d'Ambros. Una fluixa rematada de Tito ha sigut la segona i ultima rematada d'una primera part realment molt fluixa.

La segona part ha sigut millor. L'Alcarràs a millorat hi ha creat mes perill pero els visitants també i al final ambrós ha sigut clau també. Destacar el retrobament de rafa al camp del alcarràs en aquest 2008 i que les baixes del partit han sigut martes genis i claudio.

Alcarràs
Ambros
Santos Nano Cristian Roi
Rabert Piñol
Domenech Tito Mercade
Adrià

A la segona part ha entrat marcel per domenech i mes tard rafa per mercade. No han jugat lluc i buba

Sanfeliuenc
Gusi Edgar Aron Guillem Jordi Adriamn Carceller Cuca Quiles Pep Hinojo
A la banqueta estaven torrejon raul pastor alex fuentes alex

Primer empat de la temporada segurament no serà l'ultim a veure si recuperem els lesionats que en opinió personal son importants especialment el segon maxim golejador de l'equip martes