Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

L'Alcarràs dona un cop sobre la taula

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1L'Alcarràs dona un cop sobre la taula Empty L'Alcarràs dona un cop sobre la taula Dl Gen 14, 2008 7:44 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs dona un cop sobre la taula 080113_VcanAlca_5

En un partit bastant dur i amb molta baralla l'equip sempre ha semblat rodar en una marxa menys que el conjunt visitant que ha ficat la cama i ha pegat moltíssim mes que el Vila que en cert minuts del partit s'ha mostrat estàtic i solament al final buscant l'heroica a pogut netejar una mica la imatge d'un partit molt fluix i on l'Alcarràs ha donat un cop d'autoritat a la lliga.

L'Alcarràs comensava fort i als 5 minuts el "sant" del Vila, Alex, va fer un paradón a tir des de dintre del area. Als 7 minuts un error imcomprensible del central del Viladecans Polo va deixar solament al davanter visitant, qui va fe un retall a Alex i el va batre anotant l'únic gol del partit i el qual fet i fet seria definitiu.D'aquí al final de la primera part molt control visitant davant un Vila que semblava anar a relentí davant un dels del Segrià que ha demostrat a estones el per que està dalt en la taula, amb un mig camp que barreja duresa i qualitat. Solament en els últims del primer temps el Vila mes amb ràbia que amb qualitat va arraconar a l'Alcarràs en el àrea i va realitzar 3 o 4 incursions amb seriós perill que, unes vegades el porter i unes altres la mala puntería van acabar amb el perill.

La segona part tot es va precipitar, els locals tenien pressa i l'Alcarràs a la contra jugava molt comodo i va poder ampliar l'avantatge en 2 o 3 jugades que la defensa "rojiblanca" va treure sota pals. El Vila mes amb el cor que amb el cap ho va intentar tot i arran d'això arrivaen els pitjors minuts del Alcarràs, Mauri va rematar al travesser una rematada amb el cap, Enric va rematar per sobre del travesser, també Ambròs, que torna va a la titularitat, va realitzar dues parades d'autèntic mèrit, aconseguint així la porteria zero.

Després d'aquest victoria suada l'Alcarràs pot acabar la primera volta sent líder, depenent d'ell mateix. Ara mateix està quatre punts del tercer i a divuit punts del descens.
Informació de : s1.elforo.de/udviladecans
Modificat per: Alcarrasí