Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Claudio dona la primera victoria

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Claudio dona la primera victoria Empty Claudio dona la primera victoria Ds Set 15, 2007 8:24 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Claudio dona la primera victoria 1-0

Claudio dona la primera victoria Jugador9wh2
Imatge de Claudinho el protagonista del partit

L'Alcarràs a disputat un bon partit en el debut de la temporada a la regional preferent davant un bon rival, que no ha creat massa perill pero que ha demostrat ser un bon bloc.

A la primera part i ha hagut poques ocasions, Martes i Adrià ho van intentar pero les millors ocasions van arribar a la segona part amb algun 1 contra 1 desaprofitat. A la segona part Claudio ha entrat i ha fet el gol de la victoria aprofitant un refus del porter per marcar de cap el únic gol del partit.

Cal destacar el bon partit del porter ambrós que ha tingut poca feina pero ha tingut dos intervencions crucials una a cada part, que hagues suposat el 0-1 primer i l'1-1 despres

Tito, el nou fitxatge ex d'osasuna b ha fet un bon partit i a demostrat maneres i Adrià s'ha mostrat molt combatiu amb la defensa rival.