Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Al primer equip se li escapen dos punts

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Al primer equip se li escapen dos punts Empty Al primer equip se li escapen dos punts Dt Abr 05, 2011 12:25 am

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Al primer equip se li escapen dos punts Torref10
Foto de Emili Grau

L’Alcarràs va esgarrapar un punt en la seua visita al camp delTorreforta (2-2) i es manté així en la lluita per acabar entre els sis primers de la classificació. L’empat, tot i això, li va deixar un regust amarg, perquè el 2-2 definitiu el va encaixar al temps de descompte (93’). L’equip de Jordi Cortés va anar sempre al davant en elmarcador. Sabia que era un partit clau, davant d’un rival directe, i per aquest motiu va saltar al terreny amb determinació. Ordenats en defensa i verticals en atac. El primer avís el va donar Carlos Martínez al minut 4 de la primera part, amb un xut que va sortir lleugerament desviat. I en la següent jugada va arribar el 0-1, obra de Dani Olea, després d’una centrada d’Òscar Imaz per l’esquerra que Lluís Cortés va esmorteir al punt de penal. A partir de llavors, els locals van haver d’estirar-se i van deixarmés espais en defensa. La seua única opció en atac van ser les pilotes penjades a la recerca de l’alçada de Jordi Prades i Carni i així van restablir la iguala-
da (40’).A la segona part, l’Alcarràs va seguir dominant i generant bones ocasions de gol. Una altra internada d’Òscar Imaz, a qui van fer caure clarament dins de l’àrea, va permetre a Carlos Martínez reprendre la davantera (1-2, 60’). Grau (73’) i Nadal (78’) podrien haver tancat el partit, però van fallar i Carni va marcar de córner.