¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

No s'han aconseguit els 3 punts

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1No s'han aconseguit els 3 punts Empty No s'han aconseguit els 3 punts Dg Feb 24, 2008 10:19 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

No s'han aconseguit els 3 punts P2240012

Partit del Alcarràs plantejat de manera molt seriosa per part de l'entrenador ja que ha colocat un dels nous fitjatxes al equip titular. Jordi Antorn debutaba amb la samarreta de l'Alcarràs a la posicio de lateral dret i aixi Santos ha jugat per davant de la defensa per tallar les atacs i pilotes altes de la Iberiana.
L'Iberana es notaba que jugaba a casa ja que estaba molt comode al terreny de joc i al poc de començar ha rematat dos pilotes penjades sense gaire perill, per la seva banda l'Alcarras ho ha probat amb 2 xuts desviats el primer de Adirà i l'altre del Tito. Al poc l'Iberiana de jugada a probat sort amb un xut a bocajarro a prop de l'area petita pero Ambros ha blocat molt bé.
Tot jus al poc temps una centrada de l'Iberiana fa que la pilota pasi per davant de la porteria sense que ningu la toqui.
Despres l'Alcarras ha dominat lo qual ha provocat dos faltes quasi seguides que ha xutat Adrià, el primer xut ha sortit alt per sobre de la porteria i el segon ha impactat a la barrera, al poc una jugada per la banda on Domenec ha xutat pero sense intimidar al porter.
Despres ho ha probat l'Iberiana amb un xut creuat i un xut de falta al barrera de l'Alcarras i aixi ha acabat el primer temps.
A la segona part també s'ha jugat a un ritme bó pero fins al minut 15 l'Iberiana ho ha probat pero Ambros ho ha parat molt bé poc despres un xut potent ha impactat a un jugador de l'Alcarras.
La delantera de l'Alcarras ho ha probat pero els seus xuts sortien fora o per sobre la porteria.
I al minut 62 l'Iberiana despres d'un xut molt potent, aquest impacta al pal, pero el rebot va cap al punt de penal i alli padilla de cap posa la pilota dintre de la porteria.
El Alcarràs ha buscat el empat pero sense sort.

Comentar primer la valentia de l'arbit amb un camp tan hostil ja que al acabar la primera part el public d'alli l'ha cridat moltissim i aixo s'ha notat a la segona part on permetia mes el joc de contacte , tambe recalcar que per mi el gol de l'Iberiana es en fora de joc ja que el rebot de la pilota va a tres jugadors que estaben davant de la defensa.

Nota: Hem faig creus que encara a Preferent deixin tenir camps de terra i ademes de mides "petites" ja que Ambros que te un saque fort i llunya xutaba a mig gas per no pasar-se.

Alineacions FC Alcarras: Ambros, Roy, Mercadé, Cristian, Piñol, Nano, Adrà, Jordi, Domenec, Santos

Banqueta: Lluc, Pau, Rafa, Buba