Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Una derrota, però amb bones sensacions

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Una derrota, però amb bones sensacions Empty Una derrota, però amb bones sensacions Dg Ago 22, 2010 4:25 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Aquest dissabte el FC Alcarràs B va tornar a jugar, aquest cop contra el Butsenit d’Urgell un equip que també juga a tercera territorial però d’un altra grup. El partit d’entrenament per la lliga aquesta vegada va acabar en derrota (3-2), tot i que la imatge oferta pels alcarrasins no va ser dolenta.

Un partit marcat per el calor donat per l’horari en que es va disputar el matx essent massa aviat per l’època en que ens trobem.
En la primera part el Butsenit aprofitava la condició de local per sortir amb més decisió avançant-se al marcador fins aconseguir abans d’arribar al descans un 2-0. A la represa però, el homes de Mario Palau van rematar dues vegades igualant així el marcador que es podia haver capgirat minuts més tard però la mala punteria i la bona actuació de la defensa local faran que no es pugui fer cap gol més per part del Alcarràs. Encara en quedava un pel Butsenit que va arribar en una jugada aïllada, aconseguint la seva victòria en el partit.

El FC Alcarràs B tindrà una prova de foc al enfrontar-se per primera vegada a un equip de superior categoria com és el CE Torres de Segre que visitarà el Municipal d’Alcarràs dijous dia 26 (festa major d’Alcarràs)a les 9:30 del vespre, us esperem a tos!