Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Derrota contundent Empty Derrota contundent Dg Des 16, 2007 7:36 pm

Alcarrasí
Administrador

Derrota contundent Foto_m13
Foto de Jordi Ribes

El FC Alcarràs perd contundentment (5-1), i no aconsegueix la victoria contra el Marianao, en un camp on es molt dífcil emportar-te algun punt.

El equip local ha surtit "enchufat" al partit i nomes comensar, el jugador del Marianao, Marcos, aconsegueix el primer gol del partit (6'). L'Alcarràs no reaccionava i només 9 minuts mes tard, el local Fran Sobrero adelantava per segona vegada al seu equip amb un gran gol d'estisora que Lluc, que continua com a titular després d'aconseguir la titularitat en l'últim partit, no pot fer res per evitar el dos a zero, que seria el resultat final de la primera part.

En la represa, l'Alcarràs contiunava sense marcar i als 8 minuts de la segona, el Marianao sentenciava el marcador amb el tercer gol local obra de Alberto Gonzàlez. Els de Ginés Parra, però, no es rendien i al 64, el màxim golejador de Preferent, Adrià, transformava un penal discutible després de repetir-lo tres vegades ja que l'arbit del partit, Molgo Hernando, considerava que hi havia infracció en el moment de tirar el penal. Amb aquest gol els de Pedro Dólera no afluixava i Moha, després d'una gran jugada individual, fa el 4-1 (79'), al 85, un altre cop Marcos fa el 5é, pocs minuts després el sufriment del Alcarràs acabava quant l'arbit pitava el final de partit.

Tot i sofrir la derrota mes clara de la temporada, l'Alcarràs es col·loca 2n a la classificació amb 27 punts, el Marianao després de guanyar al, fins ara líder Alcarràs, es citua líder amb 28 punts. L'Alcarràs està a 13 punts del descens que es el que conte aquesta temporada