Robert, Carlos, Roger (Fuente), Larinyo, Pol (Serrano), Ballesteros (Pacheco), Ruben, Vives (Kiko), Jesus (Pau), Xema, Ahima

Lluc, Pau (Rafa), Santos, Antorn, Genis (Rabert), Nano, Adrià, Ivan (Buba), Roy (Marcel), Martes, Tito (mercade)

1-1 m.51 Rafa
2-1 m.65 Ballesteros
2-2 m.71 Martes
3-2 m.75 Xema

Al primera part els dos equips jugaguem amb un futbol vistos en el qual l'Alcarràs ha tingut 2 ocasions clares, la més bonica una vaselina davant del porter i la pilota surt fregant el pal dret del porter, pero a punt d'acabar el primer temps una pilota que no s'entenen Genis i LLuc que inclus xoquen es aprofita per el delanter per marcar.
Al segon temps ja de començament entren Rafa i Rabert per manar més al mig del camp, i això es reflexa amb el 1-1 centrada de Tito on Rafa xuta a plaer.
Despres l'Alcarràs s'ha volcat a l'atac amb xuts a fora, moltes jugades, pero el Gene a la contra feia por perque jugavem al primer toc i en un no res estabem davant de la porteria.
Al minut 65 Ballesteros fa una bona internada per el centre de la defensa i tot la sortida de LLuc no pot evitar el 2-1.
Tot aixi l'Alcarràs no va baixar els braços i ho probaba, probaba i amb una jugada de varios xuts, uns refusats, altres impactabem a la defensa del Gene, Martes veu la pilota i proba una xilena i fa el gol per l'escaire dret del porter, era el 2-2 .
Pero ahi l'Alcarràs va pecar d'ambicio i es va volcar a buscar la victoria descuidant la defensa i aixi va ser que al minut 75 Xema fa el 3-2 amb una contra de 4 delanters per 3 defenses.
I ja no va donar per més.
Jo crec que l'Alcarràs alli li va faltar aplicar la seva expirencia a la categoria, com ha pasat amb altres partits, el Gene sempre va jugar apostant a la contra amb 3 mitges puntes i un punta sempre esperant guanyar l'esquena a l'Alcarràs.
També recalcar que els liniers aquell dia no estabem gaire fins, també l'ansies de fer un gol l'Adria ja que probaba sempre de fer-ho tot sol i a vegades tenia bones opcions de pase al company.
Per mi el Gene practica un futbol vistos i bonic pero es un equip que es pot guanyar bastant bé, això si jugant amb picardia i veterania.