¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Tercera victoria de la pretemporada

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Tercera victoria de la pretemporada Empty Tercera victoria de la pretemporada Dv Ago 20, 2010 1:36 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Tercera victoria de la pretemporada Alcarr11

L'Alcarràs va aconseguir aquest dijous a la nit una treballada victòria sobre l'Artesa de Segre, que es va mostrar com un equip sòlid i ben ordenat. Un gol a la segona part de Miki Gómez, que acabava de sortir, va sentenciar el matx per als locals, que van controlar gairebé sempre les regnes del joc.

El conjunt que dirigeix Jordi Cortés, que tornarà a jugar aquesta temporada a Regional Preferent, va afrontar el quart amistós conscient que el rival no seria una presa fàcil. Malgrat jugar a Primera Regional, l'Artesa té un bloc de qualitat i, a més, un líder com l'experimentat Jaume Campabadal, exjugador de Lleida i Balaguer, entre altres equips.

A l'Alcarràs li va costar doblegar l'Artesa, tot i que, a la segona part, amb els canvis i la sortida al terreny de joc de Carlos Martínez, els locals van millorar molt les prestacions. Com a conseqüència d'aquesta millora en el joc, al minut 60 va arribar el gol de Miki Gómez. Va ser una perfecta rematada de cap a la sortida d'un córner.

L'Alcarràs tornarà a jugar un amistós de pretemporada demà a Juneda, a partir de les 21.00 hores.