Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Primera derrota de la pretemporada

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Primera derrota de la pretemporada Empty Primera derrota de la pretemporada Dj Set 06, 2007 12:36 am

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Alcarràs 0 Tàrrega 2

Primera derrota de la pretemporada Imagen+014
Imatge d'arxiu

Ahir el Tàrrega en un partit amistós de pretemporada, es va imposar per 0-2 en un partit que els d'Alcarràs van merèixir un millor resultat, ja que va tenir varies ocasións de marcar algun gol al porter visitant Santos.

Amb una condició física i un millor rodatge, el Tarrega va començar molt aviat obrint el marcador al minut 4 amb un penal de Mercadé que va transformar Padrones, i ja en la segona part en un de les poques errades de la defensa, el visitant Benet tot sol dintre del àrea va sentenciar amb el 0-2 amb un bon cop de cap, que res va poder fer el porter local Lluc.

L' Alcarràs a la segona part va pressionar més al rival i va aconseguir dominar el partit, pero sense cap fruit de cara a porta.
Cal destacar la expectació que ha creat el brasiler Claudio, que encara li falta una mica per arribar al seu nivell.

Alineació Alcarràs: Ambrós, Donés, Mercadé, Nano, Amorós, Santos, Tito, Rafa Delgado, Adrià, Martes i Domenech; També van jugar LLuc Claudinho, Saladrigas, Genís, Nico i Roy

Crònica de morenin69-deportesalcarras.blogspot.com

Editat per darrera vegada per el Dj Set 06, 2007 5:24 pm, editat 7 cops en total

2Primera derrota de la pretemporada Empty Re: Primera derrota de la pretemporada Dj Set 06, 2007 12:40 am