¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Victoria comoda al alpicat 3-0

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Victoria comoda al alpicat 3-0 Empty Victoria comoda al alpicat 3-0 Dc Ago 15, 2007 9:38 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Partit tranquil el vist aquesta tarda al nostre camp, on s'ha notat la diferencia de categoria

Victoria comoda al alpicat 3-0 Imagen+014
Imatge d'arxiu

L'alcarras s'ha avansat rapid al marcador amb 2 gols en 20 minuts despres a dominat sense crear massa ocasions tota la primera part on lluc el porter va ser un espectador mes.

A la segona part l'alcarras s'ha animat una mica i a marcat el tercer en un tir lliure indirecte. Poc despres comensaven els problemes locals, al minut 22 l'alcarras s'ha quedat amb 10 i a 5 minuts del final amb 9, tot i aixo l'alpicat mai a donat sensació de perill ni amb superioritat numerica. Ambrós a set el porter a la segona part, poca feina a tingut tambe. L'alcarràs amb alguna contra ha pogut fer el quart pero finalment s'ha acabat amb 3-0 i amb 9 contra 10 jugadors de camp.

Alineacio: LLuc,Santos, Mercade, Genis, Nano, Amoros, Rabert, Saladrigas, Domenech, claudio, Ruben
Tambe van jugar Ambros (ps) Martes Tito i Adrià. Genís i Adrià van ser els expulsats

Gols:Claudio (p) Domenec i tito

Alpicat: Torreles, Gilart, Espinet, Punyet, Vila, Garball, Serrano, Monclus, Roure, Bellera i Baldivia. Suplents Besa, Pascual, Jordi i Josep Bergua, i Serrador

Editat per darrera vegada per el Dj Ago 16, 2007 4:17 pm, editat 1 cop en total

2Victoria comoda al alpicat 3-0 Empty Re: Victoria comoda al alpicat 3-0 Dc Ago 15, 2007 9:59 pm