Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Retrobament amb la victoria

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Retrobament amb la victoria Empty Retrobament amb la victoria Dt Abr 22, 2008 12:53 am

Tucho

Tucho
Col·laborador

Retrobament amb la victoria Dscn1615

L'Alcarràs guanya 2-0 en un partit on es va decidir a la segona part.

L'Alcarràs va afrontar el primer partit després de la marxa d'Adrià, i l'equip a respós amb un bon joc contra un dels pitjors equips fora de casa, amb 3 victories i 11 derrotes (ara 12).

La primera part l'alcarràs va buscar el gol amb moltes ganes pero no es va tenir la sort necessària per acabar la primera part amb victoria. Poc perill van mostrar els visitants.

I a segona part el joc de l’Alcarràs va donar els seus fruits amb gols de Domenec, (que va entrar al descans per Rafa) amb un bon xut creuat, i de Martes, que controla la pilota amb el pit davant de l’àrea petita i xuta a trencar. Després d'aquest gol l'alcarràs va mostrar algunes jugades de cara la galeria, on s'hagués pogut fer el tercer.

Al roquetenc li van entrar les preses i van intentar retallar distàncies però poc a poc es va anar diluint i l'alcarràs es va anar fent amb el control del partit per acabar amb una victoria mitjanament tranquila.

A la grada entre altres, es trobava Adrià, mirant el que fins ara eren els seus companys.

Amb aquesta victoria seguim a la cinquena posició, a 7 punts del segon, a 4 punts del quart, i 4 punts per damunt del sisè. L'ascens ja es una cosa molt complicada però s'ha d'intentar fer els maxims punts possibles per veure si es pot arribar o superar el quart lloc, la millor posició de la nostra història