Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Jornada 4 Empty Jornada 4 Dl Oct 08, 2007 5:57 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L’Horta va sumar la seva primera derrota al camp d’un històric com el Mollerussa. Els de Toni Carrillo van caure per 2 a 0 davant d’un rival que està a la zona de ningú. Els barcelonins es van topar amb el poder golejador d’Oriol Carrió que va fer un gol al primer temps i un altre al segon. Aquesta vegada Ismael Agreda va jugar amb la pólvora ben mullada.

L’únic equip que va guanyar de la part alta va ser el Gimnàstica Iberiana que es va imposar per 2 a 0 al Viladecans que continua sense guanyar. Els barcelonins van obrir el marcador amb un gol de Rafa Padilla. Al segon temps, Héctor Dorante va sentenciar el partit davant d’un Viladecans que ni es va apropar a la porteria defensada per Jonás Rodríguez.

El novell Martorell va sumar la primera derrota. Tard o d’hora havia d’arribar. Els de Joan Cueva van provocar el primer triomf del Pubilla Casas que està dins d’un pou de difícil sortida. Els de l’Hospitalet es van topar amb l’entramat defensiu dels visitants, però a la segona part l’àrbitre López Arias va xiular un penal que va transformar Aleix Cunillera.

Un altre equip novell que va sumar la seva primera derrota va ser el Roquetenc. Els d’Ángel Garcia van rebre un dur correctiu al municipal Germans Gonzalvo del Josep Maria Gené. Els locals van donar un bany i al minut 10 Vives ja havia obert el marcador. Al segon temps va continuar el festival amb gols de Rubén, Pau i Txema. El Roquetenc es va veure totalment desbordat i a més, va acabar amb vuit jugadors al terreny de joc per les expulsions de Julio, Borrull i Moisés. Per tant, ben difícil d’aturar el Josep Maria Gené amb aquesta desfeta.
Jornada 4 RES-J04_JMG-Roqu
Josep Maria Gené - Roquetenc (Àxel Aguilar)

El Cambrils també va aconseguir escalar posicions en superar per 3 a 1 a un Olímpic Can Fatjó en hores baixes. Els de Fran Artiga van haver de capgirar un marcador advers al primer temps pel gol que va marcar Berna. Al segon temps, els tarragonins van remuntar amb gols d’Isma Rojas i un doblet de Cañas. Els rubinencs van acabar amb deu jugadors sobre el terreny de joc.
Jornada 4 RES-J04_Camb-OCF
Cambrils - Olímpic Can Fatjó (revistacambrils.com)

El Sants va obtenir un just triomf que li permet guanyar en autocinfiança. Els barcelonins es van imposar per 2 a 0 al Marianao Poblet. Els de Jaume Infiesta van començar el partit força motivats ja que també es va fer la presentació dels equips de base a Magòria. Els dos gols van arribar a la primera part i van ser de Dani Valderas i Guim Garcia. El Marianao Poblet continua en zona de ningú.
Jornada 4 RES-J04_Sts-MPob
Sants - Marianao Poblet (Jordi Gil)

En aquesta zona està el Santfeliuenc que va vèncer per 3 a 2 a l’Alcarràs. Els d’Andrés González van sortir molt forts a la primera part amb gols de Quiles i el menut Álex Burch, però al segon temps els lleidatans van igualar el marcador amb gols d’Àlex i Martes. El gol del triomf local va arribar al minut 94 amb un penal transformat per Dani Gálvez.
Jornada 4 RES-J04_SFel-Alca
Santfeliuenc - Alcarràs (Juan Antonio Díaz)

El Catllar també va encetar el seu caseller de victòries en vèncer per 3 a 1 al Vista Alegre en un partit d’escasa qualitat on es va abusar massa del joc aeri. Abans del descans, Tudela obria la llauna. Aquest jugador va repetir protagonisme amb el segon gol, però aquest va ser des del punt de penal. A cinc minuts del final, Tudela va completar el seu hat-trick i en el temps afegit Lerín maquillava el marcador final.
Jornada 4 RES-J04_Sitg-Jupi
Sitges - Júpiter (planetajupiter.com)

En el duel de la zona baixa, el Sitges es va imposar al Júpiter per 4 a 2. Els locals van fer un parcial de 3 a 0 en 41 minuts de joc amb gols de Brea que va fer doblet i Luismi. Els barcelonins van despertar amb el gol de Vidal, però José Moreno a onze del final va sentenciar el partit. El grisgrana Marc Ribas de penal va maquillar el marcador.