Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Alcarras - Cambrils (prèvia)

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Alcarras - Cambrils (prèvia) Empty Alcarras - Cambrils (prèvia) Dj Set 27, 2007 7:15 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Alcarràs - Cambrils (prèvia)

Alcarras - Cambrils (prèvia) Cambri10
L'equip 06/07 del Cambrils

Després de fer un gran inici de temporada, l'Alcarràs està disposat a continuar guanyant tots els partits de lliga i no vol trencar la bona ratxa de resultats.
El Cambrils, pròxim rival, no a tingut un inici tant prometedor com els homes de Parra, han empatat els dos partit que portem de lliga contra el Júpiter i el Viladecans. Per tant, vindran al Municipal d'Alcarràs amb ganes de sumar la primera victòria, o si mes no, a treure'n un punt. Els del Baix Camp tenen una important baixa, es tracta del davanter titular Pedro Ramírez que en l'últim partit contra el Viladecans es va trencar el peroné, i els deixa sense el jugador més determinant.
L'Alcarràs per la seva banda podrà comptar amb el porter Lluc, però amb els que no contarà serà amb els juvenils Alex, Raimon i Olaf, que va ser convocats en els últims partits. Aquestes absesies son degudes a que el Baix Segrià no està disposat a deixar els seus jugadors ja que en la mateixa tarda aquest, juguen el primer partit de lliga.

El partit es juga aquest dissabte a les 5 de la tarda, el col·legiat serà Díaz Luque, té 38 anys i és de Manresa

2Alcarras - Cambrils (prèvia) Empty Re: Alcarras - Cambrils (prèvia) Dv Set 28, 2007 1:39 am