Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Retrobament amb la victòria

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Retrobament amb la victòria Empty Retrobament amb la victòria Dl Gen 14, 2013 7:24 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Després de 8 jornades sense guanyar, l'Alcarràs B va aconseguir els 3 punts (5-4), a casa contra l'últim classificat (Albesa). Tot i això els blaus van patir fins l'últim minut i es van complicar el partit ja que guanyaven 4-1 al descans.

Però les coses no van començar de cara, ja que els visitants inauguraven el marcador de penal. 4 minuts després, Jonathan (14') feia la igualada i Antonio (20' i 27') desfeia l'empat amb dos gols consecutius. Els gols queien un rere l'altre i Jonathan va tornar a marcar (33') arribant al descans amb el 4-1 al marcador.
En la segona meitat, el faroler vermell de la classificació va posar contra les cordes als blaus; van retallar distàncies 4 minuts després de començar el segon temps, Antonio va tornar a marcar pels locals, i tot seguit, l'Alcarràs encaixava 3 gols més. L'últim al 89', el que va esperonar als visitants, però no van aconseguir empatar el matx.