Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Tornem a la zona de promoció!

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Tornem a la zona de promoció! Empty Tornem a la zona de promoció! Dv Des 07, 2012 3:58 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Tornem a la zona de promoció! Juneda10

L'Alcarràs va vèncer al Juneda per la mínima (1-0) en el partit que es va aplaçar de la jornada 4 i que s'ha jugat aquest dijous festiu. Un partit poc vistós, molt físic i travat, on la segona part els blaus van guanyar al mig del camp i va permetre als alcarrassins disposar de més ocasions.

Ja es preveia un partit duríssim entre el Juneda i l'equip local, i de fet en la primera meitat es fa reflectir així. Poques ocasions per part dels dos equips que no aconseguien imposar-se al mig del camp. Tant sols un penal a favor del Juneda que va parar Alex, i una arribada de segona línia de Fufu per part del Alcarràs van ser les ocasions més clares de la primera meitat.
En el segons temps, començàvem a veure l'Alcarràs que ens té ben acostumats, imposant-se al mig del camp i aconseguint bones triangulacions fins aconseguir bones ocasions. En una d'aquestes van provocar el córner, el qual Genís (60'), transformaria l'únic gol del matx. El resultat era suficient pels homes de Pichi Martinez, i van cedir, en els últims 10 minuts, clarament l'iniciativa als vermellons, tot i això, l'Alcarràs hagués pogut ampliar la diferencia en les contres que no aconseguien culminar.

Amb aquesta victòria, l'Alcarràs continua somiant amb el possible ascens ja que es troba segon en zona de promoció a 6 punts del líder. Aquest cap de setmana però, hi ha descans, i la setmana venent, jugaran contra el seu immediat perseguidor al camp del Mollerussa que es troba a tant sols un punt.