Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs acaba amb la ratxa del líder Borges10
Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)
El FC Alcarràs va guanyar (2-1) aquest dissabte al Mpal d'Alcarràs contra el líder, el Borges, que comptava tots els seus partits per victòries, en un matx molt intens fins al final.

En la primera part, era el Borges el que agafava la iniciativa del partit i el era l'Alcarràs qui esperava a radera defensant-se amb comoditat i sortint tocant la pilota des de radera però amb rapidesa. De fet així va ser el primer gol, obra de Sentis, després de finalitzar un u contra u al minut 36.
En la segona meitat, les coses es posaven de cara pels locals després de l'expulsió del jugador del Borges Heredia i de que minuts més tar (65') Fufu transformes un llançament de falta.
A partir d'aquí l'Alcarràs és limitava a defensar-se i sortir a la contra, Fernando va aconseguir retallar distàncies (68') però l'empat no es va consumar.