Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

La victòria es resisteix

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1La victòria es resisteix Empty La victòria es resisteix Dl Set 24, 2012 5:49 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

La victòria es resisteix Puigve11
Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)
L'Alcarràs no va poder guanyar al seu feu el derbi contra l'Aitona (1-1) i continua sense conèixer la victòria en els tres primers partits que s'han disputat d'aquesta lliga.

Els primers minuts van ser totals i de clar domini dels alcarrassins que va perdonar més d'un gol, però en una d'aquestes arribades, Eros feia a plaer el primer gol pels locals. A partir del gol les ocasions van anar minvant i s'arriava al descans sense cap intervenció del porter del Alcarràs.
En la segona, l'Aitona va sortir disposat a endur-se els tres punts, i poc a poc es va posar còmode sobre el terreny de joc. Al minut 72 arribava l'empat visitant. Poc abans de finalitzar el partit, l'arbitre Calin Barta, va senyalar penal a favor dels blaus que Eros el va desaprofitar.