Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

El primer equip es retroba amb la victòria

Alcarrasí
Administrador

El primer equip es retroba amb la victòria Roquet10
Imatge de J.A. Moreno

L’Alcarràs va sumar tres punts que el tornen, de forma provisional, als llocs d’honor de la categoria. Ho va fer de manera merescuda, superant en ocasions i en joc un rival, el Roquetenc, que va començar fort, però que a poc a poc va haver de claudicar davant de la superioritat del filial lleidatà.Van guanyar gràcies als gols d’Òscar Imaz (23’) i Carlos Martínez (86’), però podria haver sigut un resultat més ampli. Fins a quatre vegades la pilota es va estavellar a la porteria visitant.
El partit va començar amb un domini altern. El Roquetenc va pressionar al centre del camp i va dificultar la capacitat de maniobra dels lleidatans, acostumats a jugar en velocitat i obrir el joc per bandes. Poc van tardar a treure’s la pressió de sobre. Primer, amb una rematada de cap de Lluís Cortés a la sortida d’un córner que va aturar el porter visitant (17’), i segon, amb l’1-0.Cortés va assistir Òs- car Imaz i aquest es va internar a l’àrea i va col·locar el seu xut al primer pal (23’). Només tres minuts després va arribar el primer pal. Una centrada xut de Dani Olea es va estavellar a la fusta i la pilota va caure morta a peus de Cortés, que va intentar, dins de l’àrea petita, assistir de taló, però la defensa visitant va acabar rebutjant el perill. I a l’últim minut de la primera part, novament Cortés va disparar al pal. La dupla d’atacants formada per Lluís Cortés i Òscar Imaz funcionava de meravella, sempre acompanyada per Carlos Martínez, una assegurança al centre de camp. D’aquesta manera, a la segona meitat, les ocasions van continuar arribant i els pals també. Al minut 65, Cortés va passar perquè Imaz voleiés una altra vegada al pal, i al 78, després d’una gran jugada,Carlos Martínez va apuntar a la creu. Finalment, al tram final (86’) va arribar la sentència. Carlos Martínez va aprofitar un error del porter visitant per establir el 2-0 definitiu.