Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Pas de gegant cap al ascens

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Pas de gegant cap al ascens Empty Pas de gegant cap al ascens Dg Mar 27, 2011 10:41 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Foto de J.A. Moreno

Gran partit el que van poder gaudir les més de tres-centes persones que ahir ocupaven les grades del Municipal d’Alcarràs, entre l’Alcarràs B i l’Almacelles B (5-1). Amb un estel•lar Àlex Ribes que va aconseguir marcar 4 dels gols locals, es va culminar una golejada al líder amb un molt bon partit dels blaus sobretot en la segona part.
Va ser un encontre amb un desgast físic important, sobretot en la segona part, amb les expulsions de dos jugadors, un de cada equip.

Els millors minuts del Almacelles, tot i que no van ser pletòrics, es va veure a la primera part, en el primer minut ja es van apropar, sense perill, a la porteria defensada ahir per un Julià que va estar intractable durant tot el matx. Les repliques locals arribaven en contres per la banda dreta, mitjançant Àlex i també Jonathan que s’anaven intercanviant les posicions. Precisament, el primer gol, va ser gràcies a un xut potent de Jonathan que es treu de la màniga des de més lluny del pic de l’àrea, que pega al travesser, rebotant a la línia i Àlex atent, recull el rebot impulsant la pilota al fons de la xarxa. L’Alcarràs feia molt mal, sobretot a les contres, Àlex va disposar d’una ocasió clara més però aquest cop sense èxit.

Amb el 1 a 0, s’arribava al descans. A la represa, els alcarrassins no van especular amb el resultat i van sortir decidits a sentenciar el partit. Àlex va ampliar la diferència amb dos gols més aprofitant l’esquena de la defensa rival. L’Almacelles per contra, no aconseguia fer perill la porteria local, excepte un cop de cap, que sap blocar molt bé Julià.
Minuts més tar, una jugada indecisa, entre Julià i Eros, que ahir va córrer com ningú, ajudant fins i tot a la defensa en les seves tasques, va provocar un penal, ja que Paris, que feia pocs minuts que entrava al camp, treia una pilota de gol amb la mà, provocant la corresponent l’expulsió. Julià, una vegada més, va aturar un penal fent bona l’expulsió de Paris. Abans però, un jugador del Almacelles, també va ser expulsat al voler aturar a Clarisó. Poc després, l’Almacelles va retallar distàncies, però lluny de relaxar-se, els blaus, un minut després, Abde engaltava una pilota des del segon pal que va acabar amb el quart. Poc abans d’acabar altre cop Àlex va fer el cinquè i últim gol del partit.

Al final, els aficionats, reconeixien l’esforç de l’equip que s’agrupaven al mig de camp, per agrair el suport donat durant el partit. Amb aquesta victòria, l’Alcarràs B continua a 2 punts de l’Aitona, únic perseguidor ara per l’ascens ja que l’Alguaire va perdre.
Una victòria important, que no pot servir de res si la setmana que ve no s’obtenen també els tres punts a Albesa.