¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Derrota dolorosa però no determinant

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Derrota dolorosa però no determinant Empty Derrota dolorosa però no determinant Dl Gen 17, 2011 7:59 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Derrota dolorosa però no determinant Aitona11
Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

L’Alcarràs B que va viatjar amb només 13 homes donades les baixes, no va poder guanyar en la primera oportunitat que tenien els homes de Palau de situar-se als llocs d’ascens, ja que jugaven contra el Cervià, segon classificat de lliga. Tot i disputar un bon partit, sobretot en la segona part, els blaus no van poder capgirar el marcador de 2-0.

La primera part, els locals exercien com a tal, i van dur l’iniciativa del partit, tot i que l’Alcarràs va disposar d’una bona ocasió, en que va ser necessària l’ intervenció d’un defensa del Cervià per a que la pilota no arribes al fons de la xarxa. El màxim golejador de la categoria, Edu, no es va arronsar en un partit d’aquestes característiques i va fer els dos únics gols de l’equip local (22’ i 30’).

En la segona part, els alcarrassins van sortir disposats a remuntar el partit, però els defenses cervianencs va posar un mur gairebé infranquejable. Sergi Porté que sortia a la segona part, va poder escurçar distàncies (70’), però tot i les envestides dels del Segrià, el marcador no es va moure més, arribant així al final del partit.
Una derrota dura de pair ja que era contra un rival directe per l’ascens, que torna a estar ara a 4 punts, tot i que continuen quarts a la classificació. Els homes de Palau tot i la derrota no poden abaixar els braços, ja que la diferència de 4 punts es pot escurçar en qualsevol jornada, ja que encara queda tota la segona volta per disputar pràcticament. El pròxim rival, vindrà en plena festa major d’Alcarràs i serà contra l’Amistad Euro-americana, esperem que la gran afluència de públic ajudi als alcarrassins a guanyar els pròxims tres punts en joc