Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1UE TARREGA 2- REUS 2 Empty UE TARREGA 2- REUS 2 Dv Ago 24, 2007 2:52 pm

JOSELEA

avatar
A la banqueta

BON PARTIT DE UE TARREGA DAVANT DEL REUS

Ue tarrega es va presenta ahir davant de la seva aficio amb un gran partit davant del reus actual campio de tercera divisio de grup v.
Equip targari va fer una excelent primera part en que va tindre moltes ocasions. Al min 15 de partit la ue tarrega va fer el primer avis amb un corner sacat per carballo que pijoan va enviar una pilota el pal quan els aficionats targarins ja cantaven el gol. 5 minuts mes tard el mateix pijoan en una jugada de atac va rebre una falta que tanta mala sort que es va lesionar i va tenir que ser subtituit. El tarrega que va fer amo de tota la primera part va inagura el marcador amb un corner sacat per marc carballo que va meteraliza el delanter castellana, era 1-0 al min 27.ue tarrega estava al seu millor moment de forma i sisco al min 35 va estar punt de tornar ha marcar.
Al domini de ue tarrega es va arriba al descans.
A la repesa el reus va sortir a molta força desde començament i va tenir les primer ocasions per empatar, pero amb un contraatac ue tarrega va fer el segon una gran jugada de rapidesa de porredon sen va anar de dos per velocitat i va deixar la pilota a castellana que no va fallar 2-0 min 68.
Poc va dura alegria el tarrega ja que quatre minuts mes tard el reus va reduir distacies amb un gol de yanguela. De aqui al final un a atac i gol del reus fins al temps de descompte que novament yanguela va empatar al min 92. tot i resultat va deixar mal sabor de boca. Aquest tarrega ilusiona amb noves ilusions de cara la propera temporada amb jugador amb gran talent.el proxim partit sera aquest diumenge al torneig ciutat de tarrega contra el fc barcelona de divisio de honor.

Fitxa Tècnica

UE TÀRREGA: Dida, Valeri, Pacheco, Mayoral, Pau, Caggigas, Sisco, Carvallo, Castellana, Kiko i Pijoan. També han jugat Horcajada, Didac, Julio, Padrones, Robert, Rubén, Siddarhar, Llorenç i Povedón.

CF REUS: Pociello, Carrasco, Guirado, Sangrà, Cesc, Molina, Álvaro, Aleix, Manolo González, Duran i Ermengol. També han jugat Peque, Iraola, Antoñana, Yangüela, Masqué, Mesa i Pallarés.

ÀRBITRE: Gómez Hoyas. Ha ensenyat targetes grogues als locals Kiko i Siddarhar i als visitants Pociello i Molina.

GOLS: 1-0, Castellana (27'); 2-0, Castellana (68'); 2-1, Yangüela (71'); i 2-2, Yangüela (92').

INCIDÈNCIES: uns 400 espectadors al Municipal de la Plana, de Tàrrega, de gespa artificial. L’encontre ha servit de presentació del club local així com d’inauguració de l’enllumenat del nou camp. Darrer encontre amistós de pretemporada del CF Reus.