Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Una altra derrota Empty Una altra derrota Dc Mar 05, 2008 9:07 pm

Alcarrasí
Administrador

Una altra derrota Foto_m13
Imatge d'arxiu

Difícil papereta la que tenia Manel Rodríguez de cara al complicat desplaçament a Alcarràs. El Sitges, ja sense el dimitit Juanjo Hernández a la banqueta, s'enfrontava al conjunt lleidetà amb l'objectiu de no tornar cap a casa amb una nova derrota que hagués complicat una mica més l'actual situació de l'equip després de sis jornades sense puntuar.

D'entrada, manel Rodríguez va disposar l'equip amb algunes variacions. Víctor Ruiz, com ja hava succeït a principis de temporada, ocupava el lateral esquerre, mentre que Fede avançava la seva posició al carril esquerre. Palomo i Brea eren els homes més avançats i, sobre el paper, els encarregats de dur el perill a la porteria d'Ambrós.

El matx va començar amb domini inicial de l'Alcarràs. Així, al minut 11 una errada de J.Moreno amb una pèrdua d'una pilota a la línia de mitjos, va propiciar una clara ocasió d'Adrià amb un xut al travasser. La reacció del Sitges va arribar en forma de gol polèmic. Palomo rebia una pilota en posició de fora de joc i superava la sortida del porter fent el 0-1. L'àrbitre havia deixat seguir la jugada no fent cas del seu auxiliar, qui va aixecar la banderola indicant la posició antireglamentària del davanter. El conjunt local va buscar l'empat amb insistència amb dues bones ocasions. La primera al minut 35 amb una rematada d'Adrià que Vives treia sota pals i la segona de Mercadé al 40 amb un xut que sortia llepant el travesser. A poc de finalitzar la primera part, Víctor Hugo enviava a còrner un xut molt perillós del golejador alcarrasí Adrià.

A la represa, el Sitges va sortir pressionant una mica més la línia de construcció de l'Alcarràs. Moreno, al minut 53, disposava d'una clara ocasió en una acció de contracop però el migcampista va xutar un pèl desviat. A nou minuts del final, i després de veure que el conjunt local no acabava de reaccionar, Brea posava el 0-2 al marcador aprofitant un servei de Luismi. Un excel.lent resultat que sentenciava el partit, malgrat que l'Alcarràs aconseguia retallar diferències amb un bon gol de falta de Rafa al 88. Gairebé a la següent jugada, Minga travessava pràcticament tot el camp per a donar-li fet el tercer del Sitges a Luismi. Una magnífica jugada que posava el 1-3 i que esdevenia el millor final. L'equip sumava tres punts d'or amb el mèrit afegit que Víctor Hugo havia disputat tot el partit amb un dit de la mà trencat.

El Sitges, per fi trencava una ratxa negativa de sis derrotes consecutives i protagonitzava una de les sorpreses de la jornada. I és que pocs de ben segur que donaven un "duro" per un triomf vital.

FC Alcarràs: Ambrós, Marcel, Donés, Nano, Jordi, Santos, Piñol (Rafa 62'), Tito, Mercadé, Adrià i Roy (Sala 84').

UE Sitges: Víctor Hugo, Minga, C.Martínez, Víctor Ruiz, Gerard, Fede, Brea, Vives, Palomo, X.Pascual i J.Moreno.