Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Fi a un 2007 històric Empty Fi a un 2007 històric Ds Des 22, 2007 10:59 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

________________Fi a un 2007 històric Foto_j10

L'Alcarràs s'ha endut una victoria ajustada en el ultim partit d'un any que es recordarà per l'ascens de categoria i per acabar l'any a la part de dalt de tot de la regional preferent (avui som liders demà hem d'esperar el resultat del marianao per saber si acabem primers o segons).

La primera part ha sigut de poques ocasions i molt poca punteria ja que tot dos equips tenien la punteria al estil de futbol Americà, 10-15 metres desviat.

La segona part a començat forta amb un gol d'Adrià i una pilota al pal poc després que feia preveure tranquilitat, al contrari, el jupiter ha empatat poc despres. L'Alcarràs nomes a pogut tornar a marcar de penal, rebut per tito, transformat per martes (sense repetirlo 3 cops com la setmana passada adrià). Lluc ha estat providencial amb 2 parades de molt mérit. S'ha patit molt els darrers minuts però finalment s'ha guanyat 2-1 en el debut de buba com a local.