Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Superioritat alcarrasina

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Superioritat alcarrasina Empty Superioritat alcarrasina Dl Nov 05, 2007 12:11 am

Tucho

Tucho
Col·laborador

Superioritat alcarrasina RES-J08_Moll-Alca
Mollerussa - Alcarràs (Pau del Valle)
Senyores i senyors, aquest equip no va nomes quart a la lliga, sino que ofereix espectacle. Sense anar mes lluny avui l'Alcarras a mostrat una gran superioritat i no nomes en gols contra un Mollerussa que poques vegades han posat en serios perill la porteria d'Ambros.

La primera part l'Alcarras a sigut superior pero no ha creat gaires ocasions de perill i al descans el resultat seguia empat a 0. El mister a confiat en el 11 que va remontar el 0-2 la setmana passada mes el Marcel per jugar amb una defensa de 4 en detriment de Rafa.

La segona part l'equip a ratllat a gran altura pero el verdader protagonista del partit a sigut un reaparegut Tito, que a entrat a la segona part i la primera pilota que a tocat a centrat perque Martes rematés de cap.

El segon gol no a tardat massa en arribar tampoc una gran passada novament de Tito, en un forat impossible de trobar, un tambe genial Adrià a aprofitat per fer el segon.

A les contres l'Alcarras a sentenciat amb el tercer amb una excel·lent vaselina d'Adrià, que ja porta 6 gols en dos partits (i tots a la segona part es a dir 6 en 90 minuts) i 9 en total

En un bonic ambient, la gent s'ha desplasat per veure el seu equip, molta gent al municipal de mollerussa i molt repartida entre els dos equips, sense incidents tret de les tipiques discusionetes que sempre es tenen.

Ara l'Alcarras es troba a 1 punt del segon i 3 del primer, i el que per alguns es el basic, allunyat de 7 punts dels lloc de descens. Per la seva banda el Mollerussa es col·loca quart pero per la cua amb nomes 7 punts. Oriol, un dels jugadors del ascens de l'any passat amb l'Alcarras a estat molt discret