Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Hem perdut a sitges Empty Hem perdut a sitges Dg Oct 21, 2007 8:45 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

No se res mes, nomes que ens hem avansat amb gol de genis i que a les acaballes del partit ens han fet el 2-1

2Hem perdut a sitges Empty Re: Hem perdut a sitges Dg Oct 21, 2007 9:17 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Quina llastima, es poden perdre partits contra els de dalt a la classificació, però contra aquest de baix no. Nem 7e a 3 punts del descens.
Quant s'apiga el resultat del partit Josep Maria Gené - Marianao Poblet ficare la classificació que la podeu mirar ananta menú i clikant a "classificació"

3Hem perdut a sitges Empty Re: Hem perdut a sitges Dl Oct 22, 2007 4:04 pm

Tucho

Tucho

Algun jugador o algu que hi hagi anat o llegit el diari pot donar mes detalls?

4Hem perdut a sitges Empty Re: Hem perdut a sitges Dl Oct 22, 2007 9:48 pm

EL GURU

EL GURU

Jo vaig anar al camp de sitges i puc dir que l'Alcarràs va fer un partit molt serios i concentrat.
Pero el joc del sitges no s'adapta molt bé a l'Alcarras, primer un camp petit i estret i tot el joc era pilotes penjades desde la defensa als interiors, el Alcarràs va intentar fer el seu joc però es va trobar la presiò dels rivals molt motivatas per el canvi d'entrenador tot així no es van arrugar gens.
El punt fort del Sitges son dos centrals alts i veterans que es van fer un fart de traure pilotes penjades. A la segona part l'Alcarràs va jugar millor crean mes perill a la porteria contraria, pero es trobaren cada vegade que interaren agafar una pilota de cap amb els braços i colzes del contrari la qual cosa es veu retractada amb les targetes grogues dels dos centrals.
Una badada defensiva despres que el Sitges robés una pilota va provoca el primer gol, i una falta a borde de l'area molt ben xutada a l'escaire que el porte despeja pero el refus l'agafe un jugador del Sitges.
Per ultim van acabar tocats per part de l'Alcarràs, Mercade, Rabert,Amoros.
La gran sorpresa el debut de Cristian amb molt bona nota tan de lateral dret com de central.
Ah sí una observació Tito podra jugar contra el Mollerussa ja que el primer partit de sanciò va ser contra l'Iberiana, segun contra el Sitges i tercer contra el Sants.

5Hem perdut a sitges Empty Re: Hem perdut a sitges Dl Oct 22, 2007 11:14 pm

SARRACLA

avatar
Marcant gols

Una altra derrota en temps afegit...comença a ser preocupant aquest fet.
Al Domenech l´ha tret al minut 90?.L´altre dia 2 gols i avui tot el partit a la banqueta?

6Hem perdut a sitges Empty Re: Hem perdut a sitges Dt Oct 23, 2007 12:41 am

zambrotta

zambrotta
Escalfant per entrar

domenech va sortir al minut 90 obligat per la lesio de Mercadé. va ser suplent pava erquè estava bastant tocat de l'abductor.

7Hem perdut a sitges Empty Re: Hem perdut a sitges Dt Oct 23, 2007 9:57 am