Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Estrepitosa derrota i immerescuda del Alcarràs B

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

Tarda freda i amb un bon nombre d’aficionats tant locals com visitants, els quals cal felicitar per recolzar tan furtivament a l’equip, va donar lloc un partit on l’Alcarràs B va perdre després de plantar cara al Almacelles B durant els primers 60 minuts. Un gol local que desfaria l’empat, va ser la causa de la baixada de braços dels blaus que va provocar el carrusel de gols.

Molt aviat, l’Almacelles s’avançava al marcador i ho faria el ex-jugadors del FC Alcarràs, Camon, amb un potent xut llunyà que Julià no pot aturar. Els blaus no s’arronsaven i pressionaven molt als locals, fins i tot donava la sensació que es remuntaria el partit. Però no seria fins 5 minuts abans de descans que Amadu fes el gol de l’empat.

L’Alcarràs sortia disposat a endur-se el tres punts i la dinàmica de la primera part continuava en la segona, però fins al moment en que l’Almacelles aconseguia avançar-se novament al marcador. Pocs minuts una errada defensiva permetia fer el tercer gol, un gol que desmoralitzava al homes de Palau desencadenant els altres 3 gols restants. Tot i això, els blaus han pogut fer algun gol més que hauria donat més emoció al partit.

Tot i aquest resultat (6-1), els jugadors del Alcarràs B han de treure la nota positiva, que és haver plantat cara a un equip que possiblement hauria de estar jugant en un altra categoria més superior i fins i tot poder ficar-se per davant del marcador si la sort hagués estat de cara, cosa que hauria provocat un dinàmica diferent del partit.
Ara toca pensar amb el pròxim rival que és l’Albesa, un dels equips de la part mitja alta, però aquest partit serà desprès del pont ja que la setmana que bé hi ha descans a la categoria