¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

La primera victòria al sac

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1La primera victòria al sac Empty La primera victòria al sac Dl Oct 18, 2010 5:38 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

La primera victòria al sac Bell-l11
Foto de J.A. Moreno (arxiu)

L’Alcarràs B va aconseguir aquest dissabte la primera victòria d’aquesta temporada, un gol va ser suficient per endur-se els tres punts cap Alcarràs, en la seva visita als Pirineus on el rival va ser l’Escola Rialp CE.

Va ser un partit força igualat on les escasses ocasions per part dels dos equips van marcar el matx. L’Alcarràs, però va aprofitar la seva ocasió i al minut 26 de la primera part es va marcar l’únic gol del partit.

Amb aquesta primera victòria l’Alcarràs B es col•loca amb sis punts en vuitena posició, tres punts menys del tercer que es el que delimita els llocs d’ascens. Els homes de Palau intentaran sumar tres punts més en la pròxima jornada que es disputarà al Municipal d’Alcarràs el pròxim dissabte dia 23 d’octubre a les sis de la tarda.

2La primera victòria al sac Empty Re: La primera victòria al sac Dl Oct 18, 2010 5:44 pm