Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Que el ritme no pari, no pari, no

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Que el ritme no pari, no pari, no Empty Que el ritme no pari, no pari, no Ds Nov 24, 2007 9:17 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

L'alcarras per tercera jornada seguida remonta un partit que ha començat perdent contra un martorell que ha creat mes ocasions fins que ha fet el gol, una mica despres del descans amb un mal rebuig de marcel que ha aprofitat el davanter visitant. L'alcarras a partir d'alli s'ha tret la son de les orelles i amb dos de les ocasions que ha creat ha marcat per mitja de Domenech i Adrià. Els dos equips han acabat amb 10 jugadors, el jugador expulsat del alcarràs a sigut rafa, gairebe al final del partit.

5 victories seguides de les quals 4 han sigut remontant el partit. A mes exceptuant l'ultim partit a fora els altres seguim marcant unicament a la segona part.

Al descans Claudio ha sigut substituit per lesio i martes una mica mes tard per primer cop en tota la temporada.