Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

1Tercers Empty Tercers Dg Nov 11, 2007 12:27 am

Tucho

Tucho
Col·laborador

TERCERA VICTORIA SEGUIDA...... I TERCERS

L'Alcarras es col·loca lider provisional de la regional preferent, despres de remontar el gol dels visitants en un partit on hi ha hagut emocio patiment, ja que els gols han arribat al final.

Com sempre, el partit s'ha decidit a la segona part. La primera ha acabat sense gols amb poques ocasions, i a sobre amb la lesio de Tito. La segona els visitants s'han avançat al marcador pero dos gols, el primer del pichichi Adrià 10 gols en 9 partits, en una rematada despres del llançament d'una falta de Rafa. El segon tambe ha vingut del llançament d'una falta. Faltaven pocs minuts i Marcel al segon pal a entrat amb tot i a col·locat un 2-1 que ha provocat l'alegria dels aficionats locals, que no es sentien ni de bon tros com el dia del Mollerussa.

Despres de remontades, golejades, espectacle, avui els jugadors ens han demostrat que tambe sabem guanyar sufrin i lluitant, amb un marcador ajustat