1Alcarràs Sans, opinons Empty Alcarràs Sans, opinons Ds Oct 27, 2007 10:16 pm

Alcarrasí
Administrador

Per els que heu tingut la sort d'assistir al partit expliqueu les sensacions.

Pel que he llegit gran segona part remontant un 2-0

2Alcarràs Sans, opinons Empty Re: Alcarràs Sans, opinons Ds Oct 27, 2007 11:06 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

Com e ficat a al cronica espectacyular segona part

EL GURU

EL GURU

A mi se m'ha posat la pell de pollastre al veure la gran remontada i victoria a base de " pebrots" que s'ha posat a la segona part.
Per començar una primera part aburrida i apatica, semblaba que tinguesin ploms als peus, sense idees i molt previsors.
Despres dels canvis, semblava que el mister se la jugaba a una sola carta, pos ha posat una defensa de tres amb Genis, Nano i Cristian, pero ha fet una canvi molt important de posicio Santos al davant de la defensa i Rabert de mitja punta i creador, ei això no hau vist eh, ha comencat un partidas amb un Adria que ha despertat, un Martes lluitador, un Rafa incansable, Claudinyo espectacular ja que ha fet aixecar la grada amb aplaudiments amb una jugada de regats per la banda. També la defensa ha estat mol atenta i rapida, tan sols la jugada del Sants amb que una surtida dolenta del porter s'ha que dat sol el jugador a ras de la ratlla de l'area gran amb la porteria buida, fins i tot de pols, ha xutat i la pilota a surtit un pamet a la vora del pal.
Com anecdota ens ha pitat el mateix arbitre del diumenga passat, per mi molt bé i correcte, quina diferncia amb l'any passat amb el tema arbitres.
En fi podria escriure moltes mes coses, pero lo vist avui al partit vamos per mi ni a la tele tanta emociò i joia.
Agur

4Alcarràs Sans, opinons Empty Re: Alcarràs Sans, opinons Dg Oct 28, 2007 1:37 am

SARRACLA

avatar
Marcant gols

poques coses mes a dir.Aquest any la veritat es que,
Les segones parts tret del dia del Cambrils,els demés dies a casa feia anys que no veia res igual.simplenment excelent.
Les segones parts increibles ultimament.El dia de la Iberiana 4 gols els últims 45 minuts,avui 6 gols també a la 2ª part.Es nota la feina del preparador físic aquest any.Felicitats nois!!!!

Tucho

Tucho

Si, el claudio ha fet un parell de driblings espectaculars

El millor i no nomes pels 4 gols adrià, quina garra en no donar la pilota per perduda mai

Senyors i ara mollerussa el derbi, amb la "incorporació" de nou de tito

6Alcarràs Sans, opinons Empty Re: Alcarràs Sans, opinons Dl Oct 29, 2007 3:16 am