1Sitges 2 Alcarras 1 Empty Sitges 2 Alcarras 1 Dl Oct 22, 2007 9:16 pm

Administrador

Derrota in extremis
Sitges 2 Alcarras 1 RES-J06_Sitg-Alca
Imatge del gol de la victòria del Sitges
Bona victòria aconseguida pel Sitges davant un Alcarràs que li va posar les coses molt difícils al llarg dels noranta minuts. El Sitges va saber sobreposar-se al gol inicial del FC Alcarràs per acabar sumant tres punts balsàmics i perdre el tercer partit de la temporada i el sgon fora de casa.

Els del garraf se'ls va notar la mà del nou mister , el Sitges que ja al minut 11 va disposar de la primera ocasió amb un xut de Brea a boca de gol que Ambrós va poder refusar, i que al 17 va tornar a provar sort amb una pilota al pal després d'un xut de falta de Colomé. Un xut de Moreno (26') per damunt del travesser en franca posició i una nova ocasió de Brea (43') que el porter de l'Alcarràs va tornar a neutralitzar posaven fi a una primera meitat sense gols però amb bones sensacions per part dels locals.

A la represa, Rodri, porter del Sitges, va treure una mà per desviar a còrner un xut de falta (61') dels lleidetans. Fou l'avís previ al primer gol de la tarda que arribava al minut 72 i que anotava Genís amb una rematada de cap. Lluny d'enfonsar-se, el Sitges va reaccionar empatant el matx només quatre minuts més tard (76') amb un gol de Brea aprofitant un servei de Moreno. Quedava temps suficient per a completar la remuntada i al 78, Moreno posava a prova al porter visitant amb un llançament de falta. Ja en el descompte, Luismi va posar el cap enviant al fons de la xarxa -en imatges- una pilota que venia rebutjada pel porter després d'un magistral xut de falta de Xavi Pascual. Era el 2-1 i una derrota que deixa al Alcarràs a tres punts del descens tot i anar 7é a la classificació.
Alineació Alcarràs: Ambrós, Mercader (Domènech 90'), Cristian, Amorós (Genís 46'), Rubín, Adrià, Rabert (Claudinho 46'), Martes, Santos, Rafa (Marcel 74') i Roy

Font: uesitges.com

2Sitges 2 Alcarras 1 Empty Re: Sitges 2 Alcarras 1 Dl Oct 22, 2007 9:34 pm