Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Primera derrota de la temporada

2 participantes

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Primera derrota de la temporada Empty Primera derrota de la temporada Ds Set 29, 2007 8:16 pm

Tucho

Tucho
Col·laborador

L'Alcarràs ha perdut avui el seu primer partit davant un cambrils amb molt ofici. Els que han arribat nomes 4 minuts tard, ja s'han perdut el primer gol del partit, a favor dels visitants. L'Alcarràs ho ha intentat i Adrià a disposat d'alguna ocasió sense sort. Encara en la primera part l'Alcarràs ha transformat un penal, Adrià a set el que l'ha transformat en l'empat a 1. Però encara quedava la jugada clau del partit en aquesta primera part. Al minut 43 roi a set expulsat amb roja directa en una dura jugada amb el porter visitant.

Si això era poc, el cambrils al minut 2 de la segona part es tornava a avançar, gol que no ha asimilat be l'alcarras en els pitjors minuts del partit pels locals. Parra, amb 2 canvis molts arriscats ha tret dos defenses (genis i amoros) per dos jugadors ofensius de banda (domenech i claudio), cosa que ha fet passar molts problemes defensius al jugar amb nomes 3 defenses, pero era un risc que s'havia de correr. A mitjans de la segona part el cambrils a sentenciat amb l'1-3. A partir d'alli l'alcarras a disposat d'alguna ocasio pero sense sort, el cambrils a la contra tambe feia molt mal.