Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Taules contra el Puigvertenc

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Taules contra el Puigvertenc Empty Taules contra el Puigvertenc Dl Feb 04, 2013 7:28 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Taules contra el puigvertenc

Taules contra el Puigvertenc Puigve10

El filial suma el enèsim empat, aquesta vegada contra el Puigvertenc, que es troba en la part baixa de la classificació.Un partit disputat amb un empat just i que deixa satisfet a tots dos equips.

Una vegada més, l'Alcarràs inaugurava el marcador amb un gol precoç obra de Antonio (1'), i les coses es posaven favorablement als locals, i també una vegada més, el seu adversari, aquesta vegada l'Alfarràs, empatava el partit 12 minuts després.
Jonathan, en ratxa aquests últims partits, aconseguir desfer el empat, pocs minuts després de la represa. L'Alcarràs no va poder arribar al final del partit amb el marcador favorable i al 74' Solans empatava el partit per l'Alfarràs, arribant amb el 2-2 al final d'aquest.