Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

L'Alcarràs es deixa empatar al camp del tercer

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs es deixa empatar al camp del tercer Moller10

Partit trepidant (3-3), sobretot en la primera part, on s'arribava el descans a Mollerussa amb el marcador a favor dels alcarrassins (2-3). Els visitants van desaprofitar l'avantatge que gaudien (1-3), i els locals van empatar el matx en els instants finals.

Primers 5 minuts del partit de domini local, però l'Alcarràs es va anant apoderant de la pilota poc a poc. Genis (17') marcava de corner, i el Mollerussa tornaria l'empat al marcador amb un altre gol del mateix Genis (25') a pròpia porteria. L'Alcarràs però, va demostrar que el joc directe també es un bon recurs, i així van aconseguir el segon i tercer gol, obra de Sentis (28') i Montoy (40') respectivament. Abans de la represa però, Vendrell (43') escurçava distàncies per part dels homes de Gabernet, i amb el 2-3 s'arribava al descans.
En la segona meitat, l'Alcarràs va endarrerir les línies, i les seves arribades eren només a pilota parada. El Mollerussa amb més cor que cap va fer el empat al 85, el que va deixar un regust agredolç als aficionat blaus que es van desplaçar a Mollerussa.