Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

El Balafia va culminar al descompte la remuntada a casa del Alcarràs B (1-2), un partit en que els locals van fer una bona primera part però es van veure superats en la segona. Des de el 13 d'octubre que no sap que es guanyar i s'enfonsa a la posició 13.

El partit va començar molt bé pel blaus, ja que només van necessitar 3 minuts per inaugurar el marcador, obra de Eros. Però Ferndàndez al minut 14 tornava la igualada pels blanc-i-verds.
En la segona part, el visitant monopolitzaven els atacs del partit, Xavi, que sortia de la banqueta, seria expulsat al minut 88 per dues grogues molt discutibles. Amb la inferioritat numèrica, el Balafia va fer el gol de la victòria en el temps de descompte.