Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Claromós robatori al Mpal d'Alcarràs!

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Claromós robatori al Mpal d'Alcarràs! Empty Claromós robatori al Mpal d'Alcarràs! Dl Set 10, 2012 2:27 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Claromós robatori al Mpal d'Alcarràs! Soses10
Foto de J.A. Moreno
El que va passar aquest dissabte al camp de futbol en el partit que disputava el FC Alcarràs B i el CF Soses va ser totalment anormal. El Soses es va endur els tres punts (1-2) als minuts 101 i 103 de partit en remuntar el 1-0 quan l'arbitre sense motiu aparent va afegir 13 minuts en la segona part.

L'actuació de l'arbitre va ser més o menys el esperat a un d'aquestes categories, fins que a falta de 15 minuts (sense contar el descompte) va començar a perjudicar al Alcarràs i a afavorir al Soses en gairebé totes les decisions estranyes que va prendre. L'Alcarràs guanyava des de el minut 23 am gol d'Amadou, i als 3 minuts de descompte, l'arbitre que es fa dir Pere Adriarca Garcia, va senyalar un penal a favor del Soses per estavellar la pilota en l'esquena d'un jugador alcarrasí interpretant que l'havia tocat amb la mà, va expulsat aquest jugador per ensenyar-li la marca de la pilota en l'esquena i un jugador més per protestar aquesta decisió que ni visitants ni locals entenien. El penal es va fallar i no va pitar el final fins que es van marcar els dos gols del Soses donada la superioritat numèrica i el desconcert local.
Després de l'empat del Soses, l'arbitre feia gestos amb la mà de que el partit el donava per finalitzat, però va tardar dos minuts més quan veia que el Soses apretava la defensa local, i quan van fer el gol, aleshores si que va xiular el final.

Res a recriminar al equip, però la Federació Catalana de Futbol s'hauria de donar compte de quins personatges envien als camps, nois joves sense experiència ni personalitat per arbitrar partits amateurs, sense voler, es clar, pensar que tot això va ser intencionat, ja que també tenim un precedent important en el mateix derbi de la temporada passada a Soses (veure link) http://www.fcalcarras.com/t518-l-alcarras-es-mereixia-mes-en-el-derbi-de-soses