Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs es mereixia més en el derbi de Soses Soses_11
Imatge de J.A. Moreno
Derbi trepidant en tots els sentits, el que es va poder veure aquest dissabte al camp del Soses amb el FC Alcarràs, en que l'arbitre va ser molt rigorós amb els blaus expulsant a 4 d'ells, i concedint gol de l'empat local (2-2) després de variïs minuts del temps de descompte i en fora de joc clar.

El partit va començar amb molta intensitat pel Soses, i es va avançar al marcador tot just al minut 5. El gol va esperonar als alcarrassins i van tenir ocasions clares per capgirar ràpidament el marcador però no es van poder materialitzar. Al minut 35 l'arbitre expulsa a Aleix per dues entrades seguides molt semblant ambdues molt rigoroses, deixant l'equip en 10 i per sota el marcador. Tot i això, Caminal aconseguia empatar abans del descans.
En la segona meitat, tot i la inferioritat numèrica dels visitants, aconseguien acorralar al Soses a la seva àrea fins aconseguir el segon gol obra de Pach. Amb aquestes circumstàncies l'Alcarràs és limitava a la contra i es defensava amb comoditat, podent fer fins al tercer gol. Xavi també era expulsat per dues grogues molt discutibles (sobretot la segona en que el jugador que reb la falta cau a terra després de rebre-la dos o tre metres enrera). Eros també va ser expulsat per treure a la línia de gol la pilota amb la mà (l'única expulsió justa del partit) i a continuació Pach per una segona groga també sorprenen. Amb 4 defenses i 2 mitjos l'Alcarràs es defensava com podia. Fins que no va empatar el Soses amb clar fora de joc, l'arbitre no va assenyalar el final del partit.

Així l'Alcarràs aconsegueix un empat que ha costat molt car, sobretot perquè Palau perd pel pròxim partit per sanció 4 homes claus en el seu esquema, tot i que la plantilla es llarga i amb suficient qualitat per sorprendre al nou segon de la lliga que és el Pardinyes. Partit que es jugarà a Alcarràs el pròxim dissabte a les 17.30.