Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL
Alcarràs 1 - Gimenells 2 ::: FINAL

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Punt agredolç del Alcarràs B

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1Punt agredolç del Alcarràs B Empty Punt agredolç del Alcarràs B Dl Oct 31, 2011 3:24 pm

Alcarrasí

Alcarrasí
Administrador

Punt agredolç del Alcarràs B Torref10
Foto de J. A. Moreno

L'Alcarràs B es va deixar remuntar en la segona part el resultat favorable de 2-0 després d'aconseguir una bona primera meitat, davant d'un dels millors equips de la categoria i de més aficionats que en l'últim partit del primer equip al Municipal d'Alcarràs.

Tot i la bona primera meitat, els primers minuts eren per el Torrefarrera, encara que com de costum, la defensa blava es mantenia intractable. A mesura que anaven passant els minuts els locals agafaven la iniciativa, i Dani Viladrich va fer el primer pels blaus de penal (29') i Gilart el segon (32').
En acabar la primera part semblava que l'Alcarràs tenia controlat de dalt a baix el partit, però en 5 minuts després de la represa, Jaume i Pablo van empatar pel Torrefarrera aprofitant el desconcert dels defenses locals. A partir de l'empat els dos equips van tenir poques ocasions, i el Torrefarrera es limitava a perdre el temps deprès de l'expulsió del jugador visitant Juan Antonio per dues targetes grogues.

Un punt més que sumen els homes de Palau davant d'un altre gran equip, tot i que en sabor agredolç donat l'avantatge que lluïen al començar la segona part.
Després de tres partits seguits amb equips de la zona alta (Soses, Pardinyes i Torrefarrera), això és un no parar ja que visitaran Almenar en la pròxima jornada, equip també fort i resen descendit.