¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

Borges Blanques 1 - Alcarràs 1 ::: FINAL

L'Alcarràs B perd perjudicat per l'àrbitre

Alcarrasí
Administrador

L'Alcarràs B perd perjudicat per l'àrbitre Soses_10
Imatge d'arxiu (foto de J.A. Moreno)

L'Alcarràs B va ser víctima aquest diumenge al Municipal de Pardinyes de dues males decisions arbitrals que va ser claus en el resultat final del partit. 1 a 0 va ser el resultat final, en un partit, que donat les adversitats els homes de Palau es van deixar fins l'última gota de suor.

La primera part quasi tota va ser de domini local, encara que no van disposar d'ocasions clares, l'Alcarràs també va tenir les seves ocasions. En la segona part, Eros va avisar fins a tres vegades, però la barrera del porter i el pal semblava insuperable. A més, els blaus van haver de jugar gairebé tota la segona part amb un menys donat l'expulsió inexplicable del porter, on l'àrbitre veu unes mans seves fora l'àrea, davant la sorpresa d'aficionats i jugadors locals i visitants. Com a Ivan com a porter provisional, i amb un menys, l'Alcarràs no va afluixar el ritme i podia haver avançat al marcador. Però al minut 85, l'àrbitre, altre cop protagonista, no veu un un clar fora de joc de 10 metres del jugador local Crespo que aconsegueix finalitzar a porta.

Resultat final 1-0, que els homes de Palau hauran de digerir i passar pagina com abans millor, ja que la següent jornada disputen un partit també amb un de la zona alta com es el Torrefarrera al Municipal d'Alcarràs a partir de les 18:15